Ondernemers
Full 1
Voor Ondernemers
Full 1
Full 1
Voor Ondernemers
Full 1
previous arrow
next arrow

Voor ondernemers

Als ondernemer heb je met ontzettend veel zaken te maken. Soms zoveel dat het échte ondernemen naar de achtergrond verdwijnt. Het personeel, de bank, de administratie, de veranderende regelgeving vanuit de overheid en je werk/privé balans zijn allemaal zaken die energie kosten en stress kunnen veroorzaken. Ik help jou door je op deze onderdelen te coachen en adviseren.

Coachviseren

Als ondernemer en manager is het van belang om de juiste balans te vinden tussen klanten, het uitvoeren van werk, personeel en je privéleven. Dat weet ik als geen ander. Want als ondernemer en voormalig eigenaar van een administratiekantoor heb ik dit zelf ervaren. In die periode heb ik meer dan 500 ondernemers geadviseerd. Ik heb opleidingen gevolgd om als professioneel coach aan de slag te kunnen. Mét een financiële achtergrond en ervaring als adviseur. Deze unieke combinatie maakt dat ik jou optimaal kan coachviseren.

Een fijne werkgever

Werken in een prettige omgeving verhoogt de productiviteit. Een fijne werkgever zijn geeft je dus een dubbel goed gevoel, want het levert jezelf én je medewerkers wat op. Ben jij nu die fijne werkgever? Want daar begin ik mee. Waar sta jij voor, wat vind je belangrijk en waar krijg je energie van? Eerst inzicht in jezelf, dan kijken we naar je team, de rol die jij vervult en welke kwaliteiten anderen inbrengen.

Via diverse tools geef ik inzicht in hoe jouw team in elkaar zit. Uiteindelijk doel: efficiënter werken, elkaars kwaliteiten waarderen en met respect en humor over elkaars minder sterke punten communiceren. Als iedereen weet van elkaar wat ieder in hun kracht zet, geeft dat een hogere voldoening en een bijzonder goed teamresultaat.

Financieel voordeel

Een betere werksfeer levert financieel voordeel op. Bovendien weet ik wat de financiële gevolgen zijn van ziekte, ontslag en spoortrajecten. Er zijn subsidiemogelijkheden om je hierin te ondersteunen en ik weet welke. 

Naast het coachen van jou en je team, kan ik je ook ondersteunen op financieel gebied.

Financieel advies & AFAS

Je bedrijf is gegroeid, je hebt je eerste personeelsleden in dienst genomen maar je mist een financieel overzicht. Wat houd je nu maandelijks over, waar gaat het geld naar toe en waar verdien je op? Samen met je boekhouder kijk ik mee als financieel coachviseur en maken we samen een analyse van de huidige stand van zaken. Ik kijk naar je softwarepakket en kan je adviseren hoe je dit optimaal kunt gebruiken en of dit wel het juiste pakket is voor jou. De eerste analyse voer ik vrijblijvend uit. Vervolgens maken we een stappenplan hoe we jouw financiële administratie optimaal kunnen inrichten, zodat jij tijd en ruimte overhoudt. Klinkt goed toch?

AFAS advies

Als AFAS financieel expert weet ik als geen ander hoe je dit softwarepakket het meest optimaal kunt benutten.

Want vaak wordt slechts een deel gebruikt en blijven vele mogelijkheden onbenut. Ik maak een analyse van de huidige stand van zaken binnen jouw organisatie. Daarin neem ik ook jouw wensen mee. Vervolgens geef ik je advies in hoe jij het meeste haalt uit jouw AFAS-pakket en begeleid ik je bij het uitvoeringstraject. Zodat jij je kunt focussen op jouw core business. Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je ook tijd en ruimte overhouden? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs!