Over mij
Full 1
Wie ben ik
Full 1
Full 1
Wie ben ik
Full 1
previous arrow
next arrow

Ien Janssen-Derks

De ondernemerskriebels zijn er altijd geweest. In 1997 startte ik een administratiekantoor. Na mijn eigen coaching traject in 2013 merkte ik dat ik mijn werknemers en klanten steeds meer ging coachen. Het financiële advies verdween meer naar de achtergrond. Omdat mijn passie bij het coachen ligt, startte ik Ienzicht. Mijn waarden vertellen alles over mij als coachviseur.

Daadkrachtig

Ik ga door tot we de uitdagende kern hebben ontrafeld. Om van daaruit jouw zelfvertrouwen weer op te bouwen. Door jou op een positieve manier te stimuleren, haal ik het beste in jou naar boven. Want er is altijd een oplossing. Betekenisvol werken is daarbij het einddoel.

Betrokken

Doordat ik mij goed in kan leven in jouw situatie, kan ik jou het beste helpen. Ik heb gestaan waar jij nu staat, als ondernemer én als adviseur van talloze ondernemers.  Met mijn kennis van zaken alsmede mijn mensenkennis, kan ik jou optimaal coachen én adviseren. Ik vind het belangrijk om te analyseren wat er allemaal speelt, zakelijk én privé.

Enthousiast

Met mijn enthousiasme steek ik jou graag aan. Door open en eerlijk te zijn tegen elkaar, komen we het verst. Ik luister naar wat jou bezig houdt, ben eerlijk, open en direct. Zo ga jij jezelf beter begrijpen en word je al snel net zo enthousiast als ik!

Expertise

Ik ben als coach opgeleid en heb jarenlange ervaring als ondernemersadviseur én fiscalist. Een administratie bijhouden en alles wat er nog meer bij komt kijken is veel werk en kost energie. Ik heb ervaren hoe het is als je als ondernemer altijd degene bent die alles dicht moet lopen. Ik heb gestaan waar jij nu staat. Mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur en mijn opgedane mensenkennis maken dat ik jou optimaal kan coachen én adviseren. Een unieke combinatie waar jij volop gebruik van kunt maken.